Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes. Het maakt de huid egaler van huidstructuur en geeft een frisse glans. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van deze nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Het behandeld gebied voelt na de behandeling direct zacht en fris aan. Deze behandeling kan zowel in het gezicht als op de hals en decolleté worden uitgevoerd.

Nano-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 4 uur).

Nano-dermabrasie wordt toegepast bij:

  • Ruwe huid
  • Kleine zonbeschadigingen
  • Acné (geen actieve)
  • Grauwe huid
  • Huidveroudering
  • Oppepper voor de huid
  • Doorbloeding verbeteren

 Hoe verloopt een Nano-dermabrasie behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid krachtig gereinigd. Naar de behoefte van de huid worden er effectieve werkstoffen als serum op de huid aangebracht. Tijdens de behandeling voel je een vibrerende prikkeling op de huid. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Wat voel en zie ik direct na een behandeling?

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal na enkele uren verdwijnen. Het effect van de Nano-dermabrasie behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid ziet er fris en opgepept uit. Een mooie natuurlijke glans wordt zichtbaar en de huid voelt heerlijk zacht.

Hoe vaak mag ik deze behandeling herhalen?

Om een huidconditie te verbeteren is het volgen van een kuur aan te raden. Gemiddeld 5 keer met een frequentie van eens in de week of om de week. Daarna eens in de 6 weken een behandeling ondergaan houdt de huid in topconditie waardoor het zichtbaar worden van lichte oneffenheden minder kans krijgt. Deze behandeling kan ook om de week afgewisseld worden met een peeling in kuurverband. Het is een enorme oppepper voor je huid!

Jan van der Diesduncstraat 4  |  5721VM  |   Asten

 

Privacy statement