Facebook

Werkwijze
Tijdens het intakegesprek worden uw wensen besproken en wordt er een advies gegeven over de vorm en de kleur. Wenkbrauwen worden tijdens de behandeling voorgetekend zodat u kunt zien hoe het model wordt. Mocht het voor u al duidelijk zijn wat u wilt dan kunt u het beste opgemaakt komen. Permanente make up is niet altijd voor iedereen geschikt en daarom neem ik ook een uitgebreidde vragenlijst met u door. Na het pigmenteren krijgt u een nazorgformulier mee.

Hoe lang duurt een behandeling?
Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, evt voortekenen, kleurkeuze en pigmenteren 1,5 tot 2 uur. Voor het mooiste resultaat zijn er minimaal 2 behandelingen nodig, in enkele gevallen 3. Het eindresultaat is dus niet meteen zichtbaar. De eerste week zal de pigmentatie aanzienlijk donkerder zijn en daarna neemt de kleurintensiteit ongeveer met 40% af. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van ongeveer 3 a 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. U komt na 6 weken en uiterlijk binnen 12 weken terug voor de 2e behandeling.

Is permanente make up blijvend?
We spreken eigenlijk van semi permanente make up want het is niet permanent zoals een tatoeage die je hele leven blijft zitten. Hoe lang permanente make up blijft zitten verschilt per onderdeel en van persoon tot persoon. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Ook is het afhankelijk van de gekozen kleur, levensstijl en leeftijd. De kleur van de wenkbrauwen vervagen bijvoorbeeld sneller door UV-licht en daarom is het raadzaam altijd een goede spf te gebruiken. 
Ik adviseer wenkbrauwen ieder jaar te laten bijwerken. Eyeliners zullen langer hun kleur behouden maar dit is ook afhankelijk van de gekozen kleur. Als u er niets meer aan doet zal het in der loop van jaren vervagen en uiteindelijk verdwijnen. Voor het bijwerken van de wenkbrauwen of eyeliner binnen 1,5 jaar geldt een gereduceerd tarief.

Verschil met tatoeage
In tegenstelling tot bij een tatoeage gaan de pigmenten bij permanente make up veel minder diep de huid in. Hoe dieper het pigment is, hoe meer de kleur optisch zal veranderen door het aantal huidlagen dat over de kleur ligt. Het is van essentieel belang dat je kleur onder de juiste huidlaag zit zodat bijvoorbeeld de wenkbrauwen de juiste kleur krijgen.

Kwalitiet en hygiene
Ik besteed veel zorg aan aandacht en hygiene. De pigmenten en alle toebehoren van de permanente make up voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het ministerie van volksgezondheid. De salon is door de GGD gecertificeerd. 

Wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Eventuele littekens in wenkbrauwen kunnen eveneens met semi permanente make up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger teveel geeplieerd en nu bijna geen wenkbrauw meer, met permanente make up wordt uw gezicht weer compleet. Er zijn verschillende manieren voor het pigmenteren van wenkbrauwen.

Hairstroke 3D techniek
De hairstroketechniek is een manier van pigmenteren waarbij ultrafijne haartjes met een 3D effect tussen de natuurlijke wenkbrauwen worden gezet. Hierdoor worden de wenkbrauwen mooier en voller van vorm en kleur en het resultaat is heel natuurlijk.
 
Ombre techniek
Met deze techniek worden de wenkbrauwen als het ware geschaduwd. Het lijkt alsof je de wenkbrauwen hebt gepoederd of getekend met een potloodje. De kleur loopt over van licht naar donker. Deze vorm van pigmenteren is intenser dan de hairstroketechniek en zal daardoor ook meer opvallen.

Een combinatie van deze twee technieken is ook mogelijk. Een wat oudere vettere huid met grove porien neemt soms minder goed pigment op en daardoor zullen hairstrokes bijvoorbeeld moeilijker blijven zitten maar zal de ombre techniek beter pakken.

Prijs wenkbrauwen 295,- (incl 1 nabehandeling binnen 12 weken)
Touch up binnen 1,5 jaar na de eerste behandeling 90,-

Eyeliner
Met een permanente eyeliner heeft u altijd mooie sprekende ogen. U heeft ook geen last meer van uitgelopen make-up, het zit altijd goed.
De kleur en de vorm van de eyeliner wordt afgestemd op uw voorkeur en wat het beste past. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Ook kunt u kiezen voor een bredere eyeliner.

Prijs (incl 1 nabehandeling binnen 12 weken)
Eyeliner boven                 175,-
Eyeliner onder                  150,-
Eyeliner boven en onder   245,-
Touch up binnen 1,5 jaar na de eerste behandeling 90,-

Lippen
Bij de lipcontouren kan er met permanente make up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Prijzen lipliner 325,- (incl 1 nabehandeling binnen 12 weken)