Skin treatment

De Skin Treatment is niet zomaar een standaard behandeling doordat iedere behandeling gepersonaliseerd wordt. Door middel van een grondige Face Mapping voorafgaand aan de behandeling, kan deze altijd worden aangepast aan uw huidbehoefte op dat moment. Face Mapping is een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken.

Treatment 30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Deze behandeling is ideaal als onderhoud tussen de behandelingen in of als u weinig tijd heeft of voor tieners.

Treatment 45

Een gezichtsbehandeling van 45 minuten gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten. Deze behandeling is inclusief epileren en/of harsen.

Treatment 60

Een ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling van 60 minuten. Tijdens deze behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peelings. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst apparatuur ingezet om de behandeling te intensiviseren. Tevens bevat deze behandeling een massage en is inclusief epileren en/of harsen.

Ook kunt u in de salon terecht voor short treatments zoals epileren, verven van wimpers of wenkbrauwen en harsen. In de salon wordt gewaxt met Lycon. Hiermee kun je de haren nagenoeg pijnloos waxen vanaf 1 mm zonder een rode of geïrriteerde huid.

Jan van der Diesduncstraat 4  |  5721VM  |   Asten

 

Privacy statement